Det er en glede å igjen kunne invitere til vår tradisjonelle Sæby-treningstur i pinsa!

Meld deg på her!

Vi spiser og sover på Sæby Fritidcenter og Hostel. Vi svømmer i den flotte svømmehallen bare noen skritt fra fritidscenteret.

Dette er en sosial og hyggelig tur for alle uansett nivå, vi svømmer om morgenen, sykler på dagen, og de som vil kan ta seg noen løpeturer også. Vi avslutter som vanlig hos mamma’n til Øystein, med vår berømte tripple-brick! Det blir stas! Her er det åpent for nye medlemmer, på alle nivåer og er perfekt for å bli kjent med andre i klubben.

Inkludert i prisen er opphold, helpensjon og inngang til svømmehallen!

Oslofjord sponser turen noe. Og hvis du kjenner noen som ikke er medlem kan de fortsatt være med, men betaler 400 kr ekstra. (Tips: medlemskapet i Oslofjord koster 300 kr…. https://topptid.no/myreg/info/1237)

Vi har fått reservert diverse rom, grunnprisen er regnet ut fra opphold i 4-mannsrom. Skriv gjerne opp hvem du vil dele rom med, og så fordeler vi etter beste evne. Det blir kvinne- og herrerom.

Arrangementet er lagt opp med svømming fredag – mandag morgen, fra 0630 til 0800 eller 0600-0730. Etter dette er det frokost hvor vi også smører matpakker. Det er lagt opp til at man ankommer torsdag kveld og setter nesen hjemover igjen på mandagen. Tirsdag er 17. mai, og noen vil helt sikkert bli en ekstra dag, dette må da ordnes av hver enkelt.

Transport til og fra må organiseres av den enkelte. Det enkleste er ferge Gøteborg-Fredrikshavn eller Larvik-Hirtshals. Det vanlige er å dra fra Oslo rundt lunsj på torsdag. Som regel er det plass i en bil som kjører nedover dersom du ikke har bil selv. Bruk gjerne Facebookgruppa vår til å koodinere dette. Hvis du ikke er på Facebook kan du sende forespørselen til oslofjordtri@gmail.com så videreformidler vi den.