bogstad

Aldri vært med på treningstriatlon på Bogstad tidligere, men kunne kanskje tenke deg å prøve det ut? Eller har du en venn du kunne tenke deg å introdusere for triatlon? Da burde du/dere komme på Bogstad TIRSDAG DEN 21. JUNI, for da kjører vi en ekstra Bogstad treningstriatlon for nybegynnere.

Oppmøte ved søppelcontaineren klokka 18:00. Vi starter selve gjennomkjøringen 18:30.

Det vil være en felles gjennomkjøring hvor du får mulighet til å bli kjent med løypen og får trent på overgangene.

Tror du at du ikke er i god nok form? Ikke et problem. Vi venter på alle. Dette vil være et arrangement der vi ikke har tidtakning, men har fokus på å introdusere nybegynnerne på en god måte.

Usikker på svømmingen? Det er mange som synes at svømmingen er den vanskeligste delen av en triatlon og om du ikke har svømt i våtdrakt før så kan det føles litt rart. Si gjerne fra om du er usikker, vi kan svømme flere sammen eller det er mulighet for å svømme kortere. Vi prøver å tilrettelegge slik at alle får en god opplevelse.

Har du ikke vært med i triatlonkonkurranse tidligere? Det er mange i klubben som har vært med på mange konkurranser. Det er derfor mange tips å hente, og vi deler villig 🙂 Bare å spørre!

Etter treningen fyrer vi opp grillen. Ta med deg grillmat om du ønsker å bli, vi kjøper inn engangsgriller og tar med ketchup og sennep.

Det er fint om du melder deg på arrangementet på facebook event eller på mail til oslofjordtri@gmail.com om du har lyst til å komme slik at vi vet ca hvor mange som kommer.

Alle er ansvarlige for egen sikkerhet, så husk svømmevettregler og trafikkregler. Som ellers på Bogstad må alle ha våtdrakt.

Har du spørsmål er du også velkommen til å sende oss en mail.

Vel møtt alle sammen 🙂

Les mer om løypa osv.  her.