crawl

Vi har fått følgende svømmetider:
Onsdag 21-22.30: Tøyenbadet, 800 kr for hele høsten
Torsdag 20-21.30: Holmlia bad, 600 kr for hele høsten, inkludert romjula, med trener

Vi ønsket oss primært andre svømmetider og -steder, men dessverre er kapasiteten sprengt i Oslo, nå som Idrettshøyskolen blir bygget om. Vi ser fram til at den åpner neste høst!

Det er svært begrenset antall plasser på Tøyen, så her blir det loddtrekning. Send mail til oslofjordtri@gmail.com for å melde interesse senest på onsdag førstkommende (24.08). Oppgi også alder, unge under 18 år er prioritert.

På Holmlia har vi hele bassenget og det vil være trener til stede ca. annenhver gang. Meld dere på via deltager.no:https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=174816
Påmeldinga som nå er ute gjelder for høsten. Det kommer ny påmelding til vårens svømming i løpet av november.

I tillegg til faste baner og svømmetid vil vi i år prøve en ny variant med fastbrukeravtaler på Lambertseter bad. Her har vi altså ingen egen bane eller trener, men hvis mange nok møter opp på fast tid vil man kunne trene sammen. Vi foreslår svømmetid til:
Tirsdag: 20-21.00
Fastbrukeravtaler må alle medlemmer ordne direkte med Lambertseter svømmeklubb. Legg merke til at fastbrukere kan bruke all tid i hallen som er satt av til fastbrukere, altså ikke bare tirsdager. Dere kan lese mer om fastbrukeravtalen her:
http://www.lsvk.no/fastbruker/bli-medlem/
Her er fastbrukertidene:
http://www.lsvk.no/fastbruker/fastbrukertider/
Merk at bruk av et treningsrom også er med i prisen på Lambertseter.