Treningstriatlon er basert på frivillig innsats fra alle oss medlemmer i klubben, der alle som deltar på konkurransene også forventes å bidra med tidtakning og sykkelpass ila sesongen. Skal du ha en restitusjonsdag er det perfekt å kombinere med en sosial og bidragsgivende kveld for andre ivrige mosjonister.

Tidtaking er ikke vanskelig og det er ikke krise om det blir litt kluss, som fort kan skje når det er mange deltakere. Prioriter tidene i mål, det er viktigst. Vel så viktig som selve tidtakingen er at noen er i området og passer på våre verdier mens andre er ut i løypen.

Her er en liste over hva du må gjøre og huske når du er tidtaker.

 1. Kommentere på arrangementet på facebook at du kan stille som tidtaker, eventuelt send en mail til kontakt@oslofjord.no
 2. Ta med klokke/mobil, penn og papir. Du kan bruke denne malen for skjema, men det holder bare med noen blanke ark om det er det du har.
 3. Møt opp senest 10 min før start (18:20) og still deg med søppelbøttene (Bogstad)/ Skiftesonen(Hverven) og be folk føre seg på listen.
 4. Ved start går du ned til stranden og starter deltakerne og klokken 🙂
  1. Du har ikke ansvar for å lære folk løypen, det må alle ha sjekket selv i forkant.
 5. Gå tilbake til søppelbøttene/skiftesonen hvor du står til alle er i mål
 6. Når utøverne er ferdig med svømmingen og passerer deg på vei til skifting så noter deg tiden til dem som oppgir nummeret sitt ved passering.
 7. Sjekk at alle kommer opp av vannet (alle sykler borte fra skiftesonen)
 8. Når utøverne kommer inn fra sykling og er på vei ut på løp så noter deg tiden til dem som oppgir nummeret sitt ved passering.
 9. Noter deg tiden på dem som kommer i mål.
 10. Ta bilde av resultatlisten og legg ut på fellestreningsgruppen, ta også gjerne bilder underveis og legg ut sammen med resultatene.
 11. Du er ferdig og kan gå hjem med god samvittighet for at du idag har gjort en innsats for klubben, andres helse og bidratt til at denne fine treningen kan foregå 🙂